Hej..ville bara säga en sak!

GOTT NYTT ÅR :)

jo mään hejsan


tänkte bara lägga upp musik video som lätt hyfsat bra :P
xoxoxo

Man kan Lita på mig!!!

Lita på det jag säger!
i´m telling the truth :).
xoxoxo

Tyckte kunde va kul och lägga in en bild :)

Lotta tog bilden när jag och pappa ansträngde oss som mest :). Lotta höll på att skratta ihjäl sig :)
Haha, Här håller jag på nästan dö av ansträngning. och det är ju inte så konstigt när skiten väger nästan 200kg. och pappa höll på att dra av plasten så all vikt kom på mig :).

allright.

Nu så ska jag uppdatera lite:P .
Är hos erik nu och skilllar rätt nice. har vart på skjutbanan i dag och skjutit lite prick med erik och isak. annars har det inte hänt så mycket. i helgen ska jag och Lotta till mamma på lite myskväll, och sen ska vi köpa ett sällskapspel som heter "Helt Hysteriskt" det verkar svinkul. och på Lördag ska vi mesttroligt fara till Lottas morsas kille micke på middag men inget är spikat i skrivande stund.
haha ja just det, idag när vi kom hem från skjutbanan så for vi till isak och drack kaffe. och då när jag stod med kaffekoppen i min hand så stod erik och drack vatten ur kranen och jag stod med kaffe koppen ovanför erik. och i samma stund kom isak och stötte till mig så jag råkade spilla kaffe på eriks stjärt :). haha. höll på att skratta ihjäl mig medans erik skrek av smärta :) haha aa kanske så illa var det inte att erik skrek av smärta men det kom nå fula ord munnen :P,
Kul iallafall....
Ne nu ska jag hitta på nåt.

xoxoxo
Patrik

RSS 2.0