orka

Idag har jag verkligen inte lust med nå. känns som man lägger bara allt åt sidan. tappat lusten helt.

trött.

Trött som satan, har jobbat och direkt efter det har jag packat skotern i släpet och sen tankat hela faderullan. och nu är jag i hemma och håller på tvätta kläder och packar det jag ska ha med mig. Ska på firmafest med jobbet till stora sjöfallet ska bli grymt kul. Hoppas det kommer bli mycket folk :). Så i morgon på morgonen begär det av :). Fick sms i går av min kära mor, dom hade 35 grader. dom är nämligen på kärlekssemester efter ha gift sig. Dom for bara 2 timmar efter dom hade sagt ja :). I övrigt så måste jag bara säga att det var det bästa bröllopet jag har varit till. mer romantiskt får man nog leta efter :)
ne nu ska jag återgå till mina sysslor :). hejs

När jag sitter brevid dig.

Jag sitter på en klippa vid havet bervid dig.
Du frågar om jag älskar dig.
En tår rinner sakta ner för min kind det blir en droppe i havet
och jag svarar
-Den dagen du hittar den där droppen.
Den dagen ska jag sluta älska dig



det var den veckan.

Så då var en vecka till avklarat :). men man kom hem till en snö kaos som måste fixas :). fast jag är inte bitter för det det är rätt skoj med skottning så länge man inte behöver stå med en skyffel :S. idag har det varit för övrigt riktigt bra hänt mycket skoj på jobbet. trivs riktigt bra.
Ikväll vet jag inte vad som händer men skulle inte förvånna mig om man tar sig en stänkare eller 2 :).
ne nu ut o skotta uppdaterar mer sen :).
over and out patrik

Ingen kan älska som vi.

När jag vaknade i morse kände jag bara att jag var tvungen att höra den här låten. Fick nån stänk av kärlek här  på morgonkvisten. Snart begär det av till rörfirman o jobba. snart är det firma fest mm. en hel helg i fjällen :).
Men skildnaden från alla andra dagar nu är att jag har energi till tusen :).





 



Jag hör av mig snart.


skön.




Man bara smälter :)

Härligt värre.

Nu är man hemma efter en helg i vaktjärv. har kört skoter med vännerna, badat bastu och surrat som aldrig för kan inte bli en bättre helg. allt var kanon :). Bilder kommer så fort jag får dom :).
Nu invänter jacuzzi och middag.  ska bli riktigt skönt att få mjukna upp lite i kroppen. det tar på krafterna på att köra skoter, i sån här djup snö :).
Ne man kan inte säga mer än att man går med ett leende på läpparna i dag :). 

hare gott
/// patrik

RSS 2.0