bla bla

Nu var man hemma. skönt som bara den, har grymt ont i mina fötter. Det har varit grymt underhållande på jobbet :). hehe, Härliga tider :P. efter jobbet var jag till banken och fixa mitt kort, så nu har man det :). sen var jag förbi min syster och kolla hur långt hon hade kommit med allt städande, men om vi säger så här så såg det ut som ett bomb ned slag :S. haha. men nog vet jag att hon grejar det. ska hjälpa henne i morgon med att bära bort lite saker.
sen var jag förbi pappa och hjälpte han med diverse dylikt. och nu är jag hemma så det har väl inte hänt allt för mycket :).
från och med i dag så är det slut på att äta sött saker. det har jag och lotta skakat hand på :). Hon var nämnligen till luleå i dag med tobbe och jennie, så jag for med dom och åt på max. så det var som en trevlig överraskning :). Jo jag vet det lät inte så bra med att jag skulle sluta med söttsaker och var och åt på max :S. men det var så här att vi var och åt på max och kom underfund med att vi skulle sluta äta sött saker då. så det räknas inte max :) hahaha.,

Jaja nu ska jag gå och lägga mig i sängen och mysa :).


Hej hop gummi .....

hej.
Idag har jag varit lite här och där :).
vaknade av att lotta höll på att skölja i köket, och att turte höll på att simma som en galning i akvariet för att se att jag var vaken :) haha..
sen så gick vi med bezz till häst och hundliv här i kalix för att Lotta skulle köpa Kanin mat till sina kaniner "dahh" hehe antagligen när det är kanin mat vem som ska äta det :). sen så for vi till luleå så jag kunde hämta lite kläder och hälsa på mina päron. och junne Lottas bror följde med. han skulle och jaga eller nå sånt med Mikael. och sen for vi till kalix och handlade hår färg till mig och lotta. och sen det jävligaste av allt så skulle jag Hur mycket pengar jag hade på kontot så tog bank jäveln mitt jävla kort, vette fan vad det handlade om.. vart grymt arg. Men ska till banken på måndag och lösa detta problem. Dom måste ha typ spärrat fel kort eller nå. jaja nog om det.. det löser sig :).
men nu ska jag och lotta och färga varandras hår.
men hare bra allesammans :)

Ja..

hej hop.
Nu är jag hos min pappa igen och väntar. Han ska komma med nycklarna in till huset, så att jag kan ta mig in där och ta en nyckel till evas mersa som i sin tur har en grej jag måste ha till min bil så jag får nå ljus i släpvagnen :) haha krångligt jo jag vet :)haha,
annars har jag packat släpet med massa kartonger från köksbygget. måste ju ränsa lite :).
Jag vet inte om jag håller på att bli sjuk eller vad det är. För just nu känner jag inget men så fort jag varvar ner då blir jag alldeles febrig :S och får ont i lederna :(. jaja det går nog över men det är jobbigt i allafall :).
I övrigt saknar jag min Lotta :).

Så ja,,

Hehe,
håller på att designa lite här på min blogg.. Det är rätt kul faktist man lär sig en del :P..
Men det kommer mera, det är mest prov nu så :).
Och så var ju tvungen att stoppa min fina bil :) Fast den är inte min nå mer har nämligen sålt den :(.

Jaja nu ska jag fara till erik :) hejs svejs

Nice nice.

Hej hop....

Svin dåligt väder här i vårt vackra luleå.
Igår var jag förbi min syster och hälsa på, vincent var så fin så:P sen tog vi åt en pizza med hela gänget, riktigt trevligt :P.
Idag så har det inte hänt allt för mycket. vart hos pappa och dega gett sessan sin mat och så där. sen har jag sett en film, men nu börjar jag bli lite små rastlös. Så det är dags att hitta på nåt..
Tänkte att jag skulle lägga upp nå bilder, men så dum som jag var glömde jag kameran hos mig... "thats life"
Sen har jag hållit på att rita en ritning till ett akvarie som jag ska göra... men behöver lite mått från Lotta först :).
Ne nu ids jag inte sitta här och dega. dags att gå ut och göra nån nytta,,,

Hejs svejs

Oj hej hop och igen.

Haha snygg rubrik.

Härlig dag i luleå. solen skiner som aldrig för.
Idag har jag vaknat och vart förbi proffice och lämna lite saker. annars har jag bara varit hos pappa och byggt mig ett kök :P kommer bilder på detta.
Annars så har det inte hänt så mycket här. håller på att bjuda på ett hus förresten, eller man ska nog säga att det är en herrgård. det är stall och bagarstuga och en massa mer :). Om jag nu vinner budgivningen.. det är dock rätt spännande tycker jag..
vad mer har jag gjort ? hmm. jo jag har fält ett träd här hos pappa, den var genom rutten och kan ju vara bra att ta bort den innan den landar på nån bil eller nå sånt...
För övrigt är jag mest lycklig :P haha.
Saknar min prinsessa Lotta:P men snart är det helg så då ses vi :).
Vi ska på middag hos mor min morsan tyckte det var ett tagsen vi hade setts, så då vart det middag.

JAja allesammans ha en bra dag, så syns vi sen :)

RSS 2.0