Hihi

Vilken härlig dag det har varit i dag. allt har varit toppen. dock bara ett miss öde pontiacen ville inte starta. men men ska göra ett nytt försök i morgon. men nu har jag iallafall fått tändning i den. annars i dag har jag varit på jobbet och donat, var riktigt skoj dag, massor av skratt o glädje :).

hejs svejs

idioter.

Förbannade jävla idioter.
Nu har droppen nåt, alltså vad är det för lögner som springer runt, När ska allt sluta ? och snälla förfan sluta nu jag orkar inte höra massa lögner på lögner. Jag kan dock inte fatta varför en som man har varit tajt med kan ljuga. Hur en gammal människa kan sitta och säga att dom inte tycker om en och endå kan titta dom i ögonen, hur lågt ner är du igentligen ?. det bara måste vara en bra lögnare. Det roliga i allt jag får höra lögner som inte alls stämmer in och hur dom lögnerna floras upp mer o mer. och sen svartsjuka som floras mycket märkligt upp om grejer som inte alls stämmer. O sen hur mycket människor som ska drabbas av 2 styckens privat liv. Jag tycker att ni vuxna människor ska ta er i kragen och förhelvete väx upp. vad fan är det med er ??. Och sen den människa man har tyckt om om kan ljuga så mycket som det här ?  jag är riktigt besviken på er och dig. Jag har aldrig varit med på maken hur omvänd bild jag har fått på allt. Det är tur att man får veta allt om nu och då allt som man trodde var sant visa sig var en skev bild. Jag kan säga så här, hur fan sover ni om natten? hur ska ni kunna se nån i ögonen ?.

tack för mig
puss puss

Konstigheter.

Kan väl börja med att HALLLÅ VAKNA.
Vad gör man när en inte lyssnar ? vad gör man när en människa tar och tror på sina egna lögner ? Om man säger en sak så lyssnar inte människan. Jag menar jag har talat sanning, och alla runt mig vet att jag har gjort det utom en fövirrad själ. jag önska att den människan fick se det jag har gjort eller sagt så hade människan fatta att det inte är så som den tror. utan som jag har sagt. jag fattar inte ens varför man kan tro det som den tror. gaah jag blir typ galen. för andra så har inte människan nåt med det att göra efter allt som har hänt. Jag vet att jag talar i gåtor eller inte säger det rakt ut men jag vill inte vara en som pekar men jag vet den rätte som läser detta fattar nog mycket väl vad det handlar om.
Jag orkar inte ens lägga mer tid på det här det är helt fuckt up. väx upp och vakna.

Annars då jodå det är rätt bra har jobbat o slitit, dock har det varit jävligt lugnt på jobbet. jag hatar när det inte händer nåt typ att man bara går o trampar på samma ställe. Men som sagt det är den här årstiden när det är lite mindre med kunder. förhoppningsvis så börjar det rulla igen.
Ne nu ska jag ut och göra en massa saker :P. på nya äventyr :P

Fett ös på kittelfjäll;) vi har grymt kul ...

img_6807 (MMS)

Fett ös på kittelfjäll;) vi har grymt kul ;) många fast körningar o massor av snö ;) kan inte bli bättre ;)


Hej bloggen!!;) jag är grymt glad idag al...

Hej bloggen!!;) jag är grymt glad idag alla bekymmer är borta;) är i fjällen med massor av sol å värme:p. Vi ska snart fara på kittelfjäll hotellet o rocka för fullt ;) puss & kram //Patrik


haha galen... :P

Ja vad ska man säga kanske ja nånting så här : JÄVLA RACKEL SKIT. Har verkligen inget flyt nu. Det börja med att vanens växellåda gick sönder gick varken fram eller bak och nu vill inte skoter jävla skit saken ha någon tändning. Sen när jag ska flytta traktorn fan så är det inget batteri i fan skapet. det enda pluset är att vi har gott om sprit till fjällen och att pontiacen startar. ne fy fan vad i helvete är det frågan om ????  kommer mer om detta // patrik

Just nu så blir det skruva i skotern, har ...

Just nu så blir det skruva i skotern, har fått delarna jag behövde;) hoppas det funkar:).


craap

Vaknade i dag 05:13. Vaknade av sorg kände mig helt ledsen! Vad fan är det som händer med mig ?.


Helt utan ord..

Idag har jag inget att säga. Mår svin kasst. allt är inte som det ska. eller som det har varit. Jag finner inga ord. kan inte tänka. jag har säkert gråtit hundra ggr. snurrar som en karusell i huvudet. Mitt hjärta är tomt. Är som en zombie. Fan vad jag hatar det här !!!!!!

RSS 2.0